itulau_ulu_bg

Tala Fou

O le su'ega o le antigen COVID-19 a le kamupani Saina ua manumalo i le "Grand Slam" o atunuu e 15 e aofia ai Siamani, Farani, Italia ma Potukale i le laasaga e tasi!

I le taimi nei, ona o le salalau o siama mutant ma isi mea, o le faʻamaʻi COIVD-19 i le tele o atunuu Europa ua toe faʻaleleia.O faʻamatalaga faʻamaʻi na tuʻuina mai e le WHO European Office i nai aso talu ai o loʻo faʻaalia ai o faʻamaʻi Europa na faʻaalia faʻailoga manino o le faʻaleagaina i le tolu vaiaso sosoo.

I lalo o le aʻafiaga o faʻamaʻi, Europa, ma le faitau aofaʻi o le 800 miliona, ua tuʻuina atu se manaʻoga tele mo le COVID-19 antigen detection products.Talu ai ona o le suʻesuʻeina o le antigen ei ai se tulaga faʻapitoa faʻapitoa, o oloa ma gaosiga e faʻafefiloi lelei ma leaga.I le tali atu i le maualalo o le CE ma le faigofie o le taʻutinoga, ua faʻatūina e le matagaluega o le soifua maloloina a Europa se faiga faʻalesoifua maloloina a le atunuʻu "faʻailoga papaʻe" i luga o lenei faʻavae, ma e naʻo tagata gaosi oloa ma oloa o loʻo aofia i totonu o le "paʻepaʻe" e mafai ona faʻatagaina faʻatau. i totonu o le atunuu.

I le tali atu i lenei manaʻoga, o loʻo taumafai malosi le au gaosi Saina e faʻaaofia i le "lisi paʻepaʻe" o atunuu Europa.Faatasi ai ma i latou, o le New Gene (Hangzhou) Bioengineering Co., Ltd. (NEWGENE Bioengineering) ua tupu aʻe ma ulufale atu i atunuu uma o Europa o loʻo i ai nei le "faʻailoga papaʻe" faiga ma manumalo ai i le Europa fou pale antigen detection whitelist grand slam!O nei atunuu e aofia ai Siamani, Farani, Italia, Suitiselani, Potukale, Czech Republic, Peleseuma, Hanikeri, Eleni, Moldova, ma isi. Faatasi ai ma i latou, o oloa antigen a NEWGENE ua faamanuiaina ma le manuia le suʻega a le Siamani PEI ma le suʻega a le Swiss BAG, lua o le su'ega auro sili ona maualuga i Europa.

ata1

Na pasi manuia Gene Foule su'esu'ega a le PEI a Siamani

ata2

Na pasi manuia Gene FouSuiselani BAG iloiloga

O le ulufale i le "lisi papae" o atunuu eseese ma pasia le suʻega faʻapitoa i le lotoifale o mea ia e manaʻomia muamua mo le talosaga mo le suʻega a le tagata lava ia antigen home.Faatasi ai ma le faʻasaʻolotoina atoatoa o talosaga mo suʻega a le tagata lava ia ile fale ile EU, ole NEWGENE's COVID-19 antigen detection products o le a nofoia se tulaga taua i le maketi i Europa.

E taua le matauina o le faaopoopo atu i le maketi a Europa, ua faia foi e NEWGENE se faatulagaga vave i Amerika i Saute ma Aferika maketi ma ua maua le faatagaga faʻafuaseʻi (EUA) ma faʻaulufale mai pemita mai atunuu e pei o Peru, Atenitina, Ekuatoa, Kenya ma Zimbabwe. .Faatasi ai ma i latou, NEWGENE ua na o le pau lea o le oloa Saina COVID-19 antigen detection oloa ua aloaia e le Matagaluega o le Soifua Maloloina a Kenyan.

I le taimi nei, o le tulaga o le puipuia ma le puleaina o faʻamaʻi mai fafo o loʻo ogaoga pea.Mo kamupani ola ola a Saina, a o tuuto atu i le faaaogaina o tekinolosi e lagolago ai le tau faasaga i le faamai, ua aumaia ai foi le avanoa e fausia ai aafiaga mai fafo o ituaiga Saina.

NEWGENE ose kamupani fa'atekonolosi fa'atekonolosi fa'atasi fa'atasi ma fa'atūina e tagata poto fa'aolaola i totonu o le alamanuia.O lo'o fa'atinoina i le su'esu'ega ma le atina'e, gaosiga ma le fa'atauina o oloa fa'aletino.O lo'o tu'uina atu i le fausiaina mai mea fa'aola e pei o antigens ma antibodies, i in vitro diagnostic reagents ma mea fa'apitoa, ma su'esu'ega fesoasoani fa'apitoa.Fa'atonu fa'atulagaina o le filifili pisinisi atoa.Ua faʻaputuina e le kamupani punaoa loloto o le galulue faʻatasi i totonu o le atunuʻu ma fafo atu faʻafomaʻi ma faiga faʻalesoifua maloloina ma faʻatūina auala faʻatasi mo taimi umi ma mautu i le tele o atunuu i Europa, Southeast Asia, Sasaʻe Tutotonu, Aferika, ma Amerika i Saute.I le taimi nei, o oloa su'esu'e COVID-19 a NEWGENE ua auina atu i fafo i le silia ma le 50 atunuu i le lalolagi.Ou te talitonu o le tele ma le tele o ituaiga Saina e pei o le NEW GENE o le a faia se sao taua i le fesoasoani i le lalolagi e tau le faʻamaʻi!

ata4

Falaniresitaraina whitelist

ata6

Italiaresitaraina whitelist

ata8

Portugalresitaraina whitelist

ata9

Czechresitaraina whitelist

ata10

Peleseumaresitaraina whitelist

ata11

Greeceresitaraina whitelist

ata12

Hungarianresitaraina whitelist

ata13

ArgentinaLaisene mai fafo

ata14

PeruFa'ataga Fa'alavelave (EUA)

ata15

Ecuadorresitalaina.

ata16

KenyaFa'ataga Fa'alavelave (EUA)

Fa'afeso'ota'iFa'amatalaga

tuatusi

Numera 1700, North Tianfu Avenue, Chengdu High-tech Sone, Sichuan Province, Saina


Taimi meli: Apr-09-2021